Login only half-working

Comments

  • RecklessFable_BAK
    Posts: 2
    I can log into the forums, but no the main site or account management. I entered a help request two days ago but haven't received even confirmation of receipt of a request.
  • ryan
    ryan
    Posts: 126
    You account as not been activated yet. I've resent the activation email to your email address on file. You'll need to click on the link in the email to activate your account and then you'll be good to go.

    Let us know if you still have problems.
  • RecklessFable_BAK
    Posts: 2
    I got:
    "That activation code was not found. Either the activation code was mis-typed or your account is already activated. Try logging in."

    I'm using the URL so I'm not mis-typing it.
  • RecklessFable
    RecklessFable
    Posts: 1
    All fixed now. Thanks!
  • ackerlja
    Posts: 2
    I'm having the exact same issue as well. I tried two accounts since I thought perhaps I did something wrong the first time. But I continually get the error that I cannot log in to an unactivated account but then when I attempt an activation again I get that same “That activation code was not found. Either the activation code was mis-typed or your account is already activated. Try logging in.”
  • ackerlja
    Posts: 2
    Ahh, fixed it myself. I have my firefox to prompt me for new cookies. I just rigged up an exception for www.obsidianportal.com and everything seems to be going smoothly. I hope this helps someone.
Sign In or Register to comment.

December 2021
“Le Sang versé d’Occitanie” (The Spilled Blood of Occitania)

Read the feature post on the blog
Return to Obsidian Portal

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Discussions