First div class in adventure log is not working

gastoff
gastoff

I am wrapping blocks of text using div classes so that an adventure log post can be customized quickly. I ran into a problem where the first div class is not working correctly. The custom CSS is completely ignored, even when I try to add !important to it. The screenshots below show what I have in the Custom CSS section and what I have as inline CSS. Even when inspecting the element, it shows that the class is applied properly, but none of the CSS is pulled in.

What am I missing?

image

image

image

image

 

URL: https://characterjournals.obsidianportal.com/adventure-log/16th-of-readying-692-cy-perrigren-lee

image

Comments

  • gastoff
    gastoff
    Posts: 52

    I tried this exact same CSS set up in a tester campaign and it work fine...what is throwing off the CSS coding within the original campaign and not a tester campaign?

    image

  • gastoff
    gastoff
    Posts: 52

    Good news! I found the source of the problem. I had an extra closing brace in my custom CSS that was throwing off everything:

    image

    What a headache from something so small and simple!

    image

  • Kallak
    Kallak
    Posts: 931

    Heh, good old closing tags/brackets. It's one of those "if I had a nickel" issues that always seems to find a way to sneak up on you.

    All the best,
    - Kallak

    Inner Council Member
    CotM Selection Committee
    Writer/Editor - Words In The Dark
    Obsidian Portal Community and Content Manager
    GameMaster - Crucible of the Blacksoul (CotM for Jan. 2013)

  • ragnarhawk
    Posts: 57

    FYI, there are some free online CSS validators on the web that can catch these sorts of issues.

    I have had some luck with the CSS Validator on CodeBeautify.org:  https://codebeautify.org/cssvalidate

Sign In or Register to comment.

Have you checked out March's Campaign of the Month?

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Discussions