"Recently updated" behind a few days

Darkwarren
Darkwarren
edited June 2012 in Bug Reports
Our campaign forums are allowing us to post but the "recently updated" column says "9 days ago" even after posting more recent messages. I believe this happened after the last site update.

Comments

  • GamingMegaverse
    GamingMegaverse
    Posts: 2,997
    Have you submitted an actual bug report? Not using forums on any of my current campaigns (I have in the past), are any others experiencing this?
    killervp
    "A God...Rebuilt":http://www.obsidianportal.com/campaigns/a-god-rebuilt
    "Duskreign's First Ever COTM":http://www.obsidianportal.com/campaigns/wyrmshadow/wiki_pages/112011
    "OP's COTM April 2012":http://blog.obsidianportal.com/a-god-rebuilt-aprils-cotm/

    Just trying to help out.

  • GamingMegaverse
    GamingMegaverse
    Posts: 2,997
    I know this is an issue for other campaigns as well, and it all seems to point to the date that the changeover happened. Anyone else having this issue?

    Just trying to help out.

  • kernal
    kernal
    Posts: 4
    Yes, but only for some subfora/topics.

    There have been recent posts in 2 Forum Topics, and two Topics in a single subforum. The two Forum Topics updated correctly, and the 2 Topics in the subforum updated correctly, but the "last post" in that subforum did not update the "Latest Update" time. I'll submit a bug report shortly.

    Cheers,
    Kernal
  • kernal
    kernal
    Posts: 4 edited June 2012
    And double-post due to the sockerror issue :/.
    Post edited by kernal on
Sign In or Register to comment.

February 2024
Cyberpunk 2077 Fate Accelerated

Read the feature post on the blog
Return to Obsidian Portal

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Discussions